Jeg glæder mig, glæder mig ikke, glæder mig………

Fehår, gå væk!

Jeg har fra naturens side meget tyndt og fint hår. Udover dette er jeg så blevet belemret med en stofskiftesygdom, der har ramt min hårpragt yderligere.

Jeg har så længe, jeg husker, ønsket mig et stort fyldigt hår og har i årevis måtte benytte mig af hårklips, som så skulle af og på hver evig eneste dag. Jeg har forsøgt mig med extensions, der blev sat på mit eget hår med jernringe, der så fik mit naturlige hår til at knække af, og så var jeg jo ligesom lige vidt.

Får nogle år siden fik jeg så den geniale idé at tage til London og få syet hår på et specialfremstillet net, hvilket var intet mindre end et rent helvede. Ud over, at jeg var nødsaget til at rejse frem og tilbage til London hver 3. måned, så kløede det der net noget så hæsligt, at jeg nok mest af alt lignede en, der kæmpede med lus.

Sidste år gik jeg så langt, at jeg af flere omgange i Stockholm fik skudt kunsthår ind i min pande, hvilket har betydet, at min hovedbund pågældende sted er nærmest konstant inficeret – og kunsthåret, det falder ud igen 🙁

Grundet ovenstående “hårrejse” blev jeg selvfølgelig nærmest lykkeligt, da jeg fandt et produkt, der ikke bare holder, men der også efterlader mit eget hår uskadt. Jeg taler her om “Hairtalk extensions”, der bliver sat på med en speciel patenteret tape, og så i øvrigt med ægte hår, der kan styles på lige fod med ens eget.

Så lige nu lader det til, at min lange rejse med at få det perfekte hår langt om længe er slut.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig, glæder mig ikke, glæder mig………