Længslen efter vildmarken

Jeg glæder mig, glæder mig ikke, glæder mig………

Nu er nedtællingen så småt gået i gang til min næste store operation. D. 17. april lader jeg mig indlægge på Printzlau Privathospital, hvor jeg skal have foretaget en såkaldt “belt lipectomi”. Her bliver jeg skåret op hele vejen rundt om livet, hvorefter mavemusklerne strammes op og overflødig hud fjernes 360 grader rundt. Hermed opnår jeg både en fladere mave, men min lille popo får sørme også et lille lift 😉

Når jeg alligevel ligger der på operationslejet, har jeg som tilvalg besluttet at få en såkaldt kemisk peeling samt få strammet mit ansigt en anelse yderligere op. Kirurgen Eeva Kalaja, der gav mig et facelift for 2 år siden, åbner således en anelse op ved de gamle ar omkring ørerne og fjerner lidt overskudshud. Jeg har for et lille år siden opstartet behandling mod for lavt stofskifte, hvilket har betydet, at jeg har tabt mig i ansigtet, hvorfor jeg nu føler behov for at få strammet yderligere op.

Jeg er både nervøs og spændt på denne 6-7 timers lange operation. Nervøs da der selvfølgelig altid er risici forbundet med at skulle lade sig operere, og spændt da jeg glæder mig helt utrolig meget til resultatet. Heldigvis er jeg i gode og kendte hænder, når jeg lægger mig på operationsbordet, og jeg lader ikke nervøsiteten tage overhånd, men forsøger i stedet at glæde mig til resultaterne.

6 kommentarer

 • Tine Sested Pedersen

  Hej Gitte vil du ikke være sød at fortælle hvad sådan en operation koster? Jeg er meget interesseret i den du skal have lavet med mavemusklerne og numsen. Mvh Tine Sested Pedersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Mouritsen

  Hvilken behandling er du i for lavt stofskifte? Kan du anbefale en god endikrinolog?
  En kemisk peeling, gør det ondt og hjælper det på pigmentforandringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Moulin

   Jeg er i behandling med et præparat, der hedder Erfa Thyroid. Det er lidt vanskeligt at få fat på, men du kan få det via klinikken Lasermedical i Hørsholm, der er specialister i stofskiftelidelser.
   En kemisk peeling brænder lidt de første par timer, men herefter aftager det. Det er meget effektivt mod pigmentforandringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Mouritsen

   Tak for svaret.

   Jeg har hørt om Lasermedical. Jeg har gået ved en anden endikrinolog i Hørsholm, og kom i kombibehandling, men synes ikke det hjælper nok, så jeg må prøve at få en tid ved Lasermedical.

   Tror også jeg må prøve en kemisk peeling, men jeg må hellere vente til jeg ikke ammer længere, så hormonerne er faldet til ro.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte Daring

  Hvor meget koster
  Det at blive flotte igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Moulin

   Det er selvfølgelig ikke billigt, men lige på det punkt, vil jeg ikke spare på noget. Kvalitet og ekspertise koster.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længslen efter vildmarken