Bagerst i køen

Hårtransplantation

For nyligt har jeg været hos @poseidonklinikken 🙏🌸 jeg ønskede at, få min hårlinie kraftigere og rykket ned, da min pande var blevet for høj. Der blev brugt 1535 nye hår, som blev graftet fra nakken. Operationen tog 5 timer og jeg har på intet tidspunkt mærket smerte eller ubehag. Kæmpe ros til @poseidonklinikken. Man er bare i de bedste hænder 🙏🌸#hairtransplant #hairline #botox #facelift #fillers #age53
#newhair #fue

1 kommentar

 • Gitte Borrng

  Hej Gitte,
  Jeg har fulgt din hårtransplantation og overvejer selv at få det gjort da jeg har en meget høj pande og tindinger – men har fra nogle hørt at de ikke syntes at de fik det ønskede reultat da det kun udviklede sig til dunlignende hår. Jeg er også lidt bekymret for om man får en skalet plet der hvor de tager hårende fra 🙂 – vil du dele dine erfaringer med mig.
  De bedste hilsner
  Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagerst i køen