Gitte på arbejde

”Der er ikke mange blondiner, der har fået 3 Gazellepriser – jeg er en af dem”
Som ejer og direktør for rengøringsfirmaet Combi Clean er jeg en energisk, ærlig og bramfri leder, der kalder en spade for en spade. Handling fremfor snak er en af mine kæpheste og medvirkende årsag til, at jeg får altid en masse fra hånden.
Kvalitet og den personlige relation er vigtige parametre for mit virke og min virksomhed.
Du finder mig derfor til tider hos vores kunder i stat, kommuner og alle typer virksomheder, hvor jeg selv er med til at løse de forskellige opgaver. At deltage i marken er kvalitetssikring på alle niveauer og en forudsætning for, at jeg bevarer min føling med pladserne, respekten fra vores kunder og tilliden fra mine medarbejdere.
Disciplin, systematik og effektive metoder kombineret med opdateret viden karakteriserer det arbejde, vi hver dag leverer og som har været medvirkende til at Combi Clean 3 gange er blevet kåret som Gazellevirksomhed.
Hvis din virksomhed har brug for rengøring, så er det mig du skal skrive til på gitte@combiclean.dk 🙂

Besøg Combi Clean A/S her www.combiclean.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg